Flow Blog

Sportpsycholoog in trainingspak samen met de coach op het veld.

Flow Mentale Training doet mee voor de Nationale Sportinnovatieprijs 2018, die als thema heeft ‘Mind your fitness”. Het idee van de innovatie is ‘De Leerlijn Mentaal Topsport’, waarbij de coach en de sportpsycholoog samen op het veld staan.

Lees meer

Zaterdagmorgen. Leve de sportouders.

Over sportouders wordt vaak in negatieve zin geschreven. Ze zijn lastig, luid, te fanatiek, pushen en hangen de trainer uit. Mijn beeld van de laatste tien jaar dat ik met sportouders werk en door mijn ervaringen met mijn eigen kinderen is genuanceerder. Ik wil je daarin graag meenemen.

Lees meer

Epke Wonderlamp

“Mama is verliefd op Epke Wonderlamp,” zei mijn dochter een aantal jaar terug. Vandaag komen de sportbewondervlinders zeker weer op. Wat een sportman. ‘De leeuw van Lemmer’ wint zijn derde wereldtitel op de rekstok.

Lees meer

Beetje Flow op het Sportfilmfestival in Milaan

Flow Mentale Training leverde een bijdrage aan de sportfilm Tiffany’s dream van Wendelien Voogd. De film won de juryprijs op het Sportfilm Festival in Rotterdam. Op 15 november draait de film op het FICTS Sportfilmfestival van Milaan. Tiffany’s Droom is als één van vijf films genomineerd voor de Guirlande d’Or, dé prijs van het festival.

Lees meer