Daniëlle van der Klein-Driesen

Directeur en oprichter van flow

Daniëlle ís Flow. Ze is sportpsycholoog VSPN® en orthopedagoog

D…

Fons van Mieghem

Adviseur

Fons is verantwoordelijk voor het aanjagen van de opschaling van Flow, geeft strategisch advies en heeft ook oog voor commerciële kant van Flow.

Hij is gek van sport en dan vooral basketbal en zeilen. Doet als vrijwilliger veel voor  de eredivisie basketbal club. Heeft van dichtbij het  opleidingstraject van zijn zoon meegemaakt (en weet dus hoe belangrijk adequate mentale begeleiding van jonge topsporters is).

Is in zijn vrije tijd zeilend of suppend op het water te vinden in het Noorden van het land.

Marc van Wingerden

Trainer

Marc is..

..

Michel van der Klein

Financiële administratie

Sport: atletiek met als favoriete onderdelen de steeple chase in het zomerseizoen en de cross country in het winterseizoen. 

Robert van Winden

Adviseur Team FLOW

Robert houdt het team scherp en bewaakt de kwaliteit van de output van Flow.

Hij heeft altijd ge(zaal)voetbald, is daarna gaan tennissen en is nu wekelijks op de padelbaan te vinden. Hij gaat regelmatig een rondje hardlopen.

Hij heeft een grote passie voor sport. Zo richtte hij een stichting waarmee hij bouwt aan een netwerk voor ouders van sporttalenten. Hij bezoekt regelmatig wedstijden, kijkt veel sport(docu’s) en leest graag sportbiografieen.

Anneke Dijkstra

Backoffice

Anneke is het gezicht van de backoffice en daarmee vaak het eerste contact bij nieuwe aanvragen en aanspreekpunt bij lopende programma’s.

Anneke is zelf ook graag in beweging, heeft meerdere marathons gelopen waaronder 4 keer de Two Oceans (Ultra) marathon in Kaapstad. Als trotse Friezin heeft zij in 1997 de Elfstedentocht uitgereden (!).

Hans van Nieuwpoort

Design & social media

Hans is verantwoordelijk voor de website, het online programma KOPIN en de look & feel van Flow

Hans heeft (lang geleden..) fanatiek gevoetbald en gehonkbald (zelfs op landelijk niveau) en staat nu wekelijks op de tennisbaan met vrienden. Hij noemt zichzelf nog altijd sportief waarbij zijn vrouw en kinderen  steevast moeten lachen. Leest het liefst een ouderwetse krant of, nog beter, een boek.

Fabio in ’t Veen

Stagiair Sport- en Prestatiepsychologie

Fabio loopt mee met Daniëlle en fungeert als sparringspartner over interne processen

Sportpsychologie is voor Fabio het mooiste wat er is omdat het het zijn passie voor sport combineert met zijn fascinatie voor het menselijk gedrag. 

Is zelf vaak te vinden op het voetbal- of volleybalveld, de tennisbaan of hardlopend langs de Kralingse plas in Rotterdam. Heeft als broekkie van het team Flow verassend veel ervaring als sporter,  volleybaltrainer én als bestuurder van een volleybalvereniging.