AANBOD

Sport in Perspectief

 

Het unieke programma ‘Sport in Perspectief’ richt zich op mentaal welzijn en prestatieverbetering door onder andere mentale (veld)trainingen en supervisie voor coaches, sporters en ouders. Er zijn drie opties met elk een eigen instapmoment, opbouw, duur en  intensiteit.

Sprints

Sprints zijn workshops waarmee kennis kan worden gemaakt met mentaal trainen. Je kan kiezen uit de volgende sprints:

  • ‘Zo sterk als de zwakste schakel’: voor bestuurders.
  • ‘Als je maar wint’: voor ouders.
  • Fysieke mentale veldtraining: voor coaches én sporters.

Middellang

Een 5 maanden durend programma waarmee (top)sportorganisaties een fundament kunnen leggen voor een gezond mentaal (top)sportklimaat. Het programma bestaat o.a. uit procesbegeleiding, workshops en borgingsadvies.

Marathon

Een 10 maanden durende programma voor (top)sportorganisaties die echt aan de slag willen met welzijn en prestatiegedrag én die dit ook willen borgen in hun organisatie. Het programma omvat o.a. workshops, veldtrainingen, boeken en een online training.

Flow Mentale Training

 

Naast het Sport in Perspectief programma, biedt Flow ook opmaat traingen voor (top)sporters en coaches.

KOPIN - 4 V’s

KOPIN richt zich op de vierde V van NOC*NSF: sociale veiligheid in de sport. Het is een e-learning tool gegrond in een pedagogische leerlijn en gericht op de praktijk zoals coachgesprekken en mentale trainingsvormen. 

In de Flow

Ben je als coach/ trainer, ouder of (top)sporter, op zoek naar individuele mentale begeleiding? Flow maakt een mentaal trainingsprogramma voor jou op maat passend bij je hulpvraag en sport.

Boeken

Meer een lezer? Bestel dan één van de twee boeken. ‘Gas en Rem in de sport – Mentaal sterk coachen’. Een boek voor coaches. ‘Als je maar wint’, een boek voor sportouders.