Vergoedingen

Flow Mentale Training werkt samen met Rotterdam Topsport, Den Haag Topsport en Dordrecht Topsport. Ben je sporter met een Status of speel je in een nationaal team, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van de mentale training. Voor meer informatie en exacte criteria over de statussen kun je kijken op www.nocnsf.nl of informeren bij het Olympisch Steunpunt bij jou in de buurt.

Drs. Daniëlle van der Klein-Driesen is SCAS gecertificeerd sportpsycholoog. In 2018 hebben FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis Achmea in de aanvullende verzekering een vergoeding opgenomen voor sportpsychologische begeleiding door een SCAS gecertificeerde sportpsycholoog.

Kwaliteitscode

FLOW MENTALE TRAINING Praktijk voor Sportpsychologie is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs als bewijs dat het voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten. Hierdoor kunnen onderwijsinstellingen BTW-vrij de mentale training volgen.

                  

De sportpsychologen van Flow Mentale Training houden zich aan de ethische gedragscode van de Vereniging voor Sportpsychologie Nederland.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Flow Mentale Training.

Kamer van Koophandel: 24480119
BTW nummer: NL136697616B01