Lekker in je vel en
nog beter presteren

Flow mentale training

Flow Mentale Training biedt trainingen voor topsporters, talenten, coaches en ouders van talent tot Olympisch niveau voor zowel teamsport als individuele sporten. Het team van Flow is gepassioneerd en professioneel in organisatieverandering, pedagogiek, sportpsychologie en didactiek.

Een veilig en plezierig (top)sportklimaat realiseren

Op zoek naar de juiste balans tussen mentaal welzijn en presteren? Sport in Perspectief is een multimediale methode die helpt een duurzame pedagogische en mentale zorgstructuur op te zetten. Waarbij jullie sporters graag blijven sporten en beter in staat zijn het maximale eruit te halen. 

Optimaal presteren op het juiste moment

Ben je als topsporter, talent of coach op zoek naar mentale training? In de flow is een individueel begeleidingstraject dat ervoor zorgt dat je met hoge verwachtingen en druk van presteren op topniveau leert omgaan. Deze op maatgemaakte training geeft jou het vertrouwen om bij trainingen en wedstrijden jezelf op je best te laten zien. 

Vakkundig opleiden van coaches, sporters en ouders

Wil je als coach of (sport)docent zelf mentaal leren trainen? KOP IN ONLINE is een e-learning programma waarmee je pedagogisch en sportpsychologisch inzicht krijgt in het werken met (top)sporters. Je krijgt inzicht over stimulerend coachgedrag en vooral veel praktische tools waarmee je bijvoorbeeld vertrouwen en focus traint.

Mentaal welzijn en topprestaties hand in hand

Winnaar van de Nationale Sportinnovator prijs 2019 en 2021

Flow Mentale Training won in 2019 met Sport in Perspectief de Nationale Sportinnovator Prijs voor ‘Presteren met plezier’ en in 2021 met ‘Toekomstbestendige Sportaanbieders.’ De rode draad is de topsportlijn waarbij tien mentale competenties getraind worden die helpen om de weerbaarheid te vergroten en om beter te presteren onder druk.

“De passie en de expertise spat er vanaf”

– Uit het juryrapport

 

Sport in Perspectief biedt heldere toepassingen en inzichten om tot een positief sportklimaat te komen.

– Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport

"Door mentale training van Daniëlle heb ik geleerd met tegenslag om te gaan."

– Alexander Schop, tophockeyer

Blog

Partners

KNLTB
KNLTB
KNLTB
KNLTB
KNLTB
KNLTB
KNLTB
KNLTB